Lizzy proeft Haarlem- en omstreken

Lizzy proeft in Haarlem (en omstreken) voor jou. Zodat jij alleen de lekkere dingen kunt kiezen.

img1384368964447Opstaan. Ontbijten. Krant lezen. Fruit schoonmaken. Bekers met melk vullen. Kinderen uit bed halen en voederen. Douchen. Aankleden. Haar fohnen. Opmaken. Fietsen klaarzetten. Schooltassen vullen. Kind 1 naar school brengen. Doorfietsen naar schoollocatie 2 om kind 2 daar af te zetten. Naar huis fietsen. Deur opendoen voor verwarmingsmonteur. Monteur aanhoren die constateert dat keukenradiator moet worden vervangen. Boodschappenlijst maken. Op fiets naar kleermaker. Kleermaker dicht. Naar V&D voor Sinterklaascadeautjes deel 1. Naar Intertoys voor deel 2. Weer naar kleermaker. Stapel kleding afgeven. Naar HEMA. Naar Albert Heyn. Boodschappen uitpakken. Toiletten schoonmaken. Badkamervloer dweilen. Allerhande lezen met een bak koffie. Op fiets om kind 1 op te halen. Met kind 1 op fiets om kind 2 op te halen. Naar huis fietsen. Tafel dekken. Veel boterhammen eten en thee drinken. Tafel afruimen. Aardperen schillen. Wortels schillen. Ui snipperen. Aanbakken. Bouillon erbij en een half uur laten pruttelen. Pureren met staafmixer. Suikersiroop maken. Kinderen uit binnentuin plukken. Kinderen voetbal kleding aantrekken.  Veters strikken. Auto zoeken. Auto vinden op een andere plek dan je dacht. Vriendje van kind 2 ophalen. Doorrijden  naar het voetbalveld. Kletsen met medevoetbalouders. Verkleumen. 3 kinderen verzamelen en in auto proppen. Vriendje van kind 2 weer thuis afzetten. Naar huis rijden. Kinderen douchen, haren wassen, nagels knippen. Nieuwe apps op iPad downloaden. Suikersiroop bij diepgevroren fruit doen. Pureren. In ijsmachine doen. Half uur laten draaien. Aubergine in dikke plakken snijden en bestrooien met zout. Half uur laten staan. Pesto maken. Aubergineplakkken bakken en bedruipen met met mengsel van olijfolie, ansjovis, balsamicoazijn en knoflook. IJs in bakken scheppen in invriezen. Enorme puinzooi opruimen. Deur opendoen voor buurjongen. Glas wijn inschenken. Buurjongen gedag zeggen. Paprika’s snijden. Dressing aanmaken met gember, azijn en olie. Wachten op geliefde. Telefoneren met lieve vriend. Pasta koken. Pesto erdoorheen mengen. Eten serveren. Zelf alle aubergine opeten. Afruimen. Soep in bakken doen. Kinderen een nachtkus geven. Dit blogje tikken. Computer dichtklappen. Diep zuchten. Op de bank kruipen met geliefde en een kop thee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: