Lizzy proeft Haarlem- en omstreken

Lizzy proeft in Haarlem (en omstreken) voor jou. Zodat jij alleen de lekkere dingen kunt kiezen.

Vandaag even geen foto’s van mijn gekook maar van ander hard werk in mijn keuken: zie hier de prachtige, nieuwe wand die Brynley Dearman voor mij heeft gemaakt. Ben er zo blij mee dat ik in alle opwinding vergeten ben de ingredienten voor de Thaise biefstuksalade te halen. Ik weet zeker dat ‘ie morgen extra lekker smaakt als ik ‘m in deze keuken ga maken!img1381420252097

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: